ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λειώνουμε την κουβερτούρα και τη δουλεύουμε μαζί
με το ταχίνι και το σησαμέλαιο σε μπεν-μαρί. Προσθέτουμε
και τη φλούδα πορτοκάλι.
Σε φόρμα κορμού στρώνουμε χαρτί ζαχαροπλαστικής
και απλώνουμε λίγη σοκολάτα. Βάζουμε κύβους χαλβά
και φιστίκι, προσθέτουμε ξανά σοκολάτα και πάλι χαλβά
και φιστίκι μέχρι να γεμίσει η φόρμα.
Όταν ο κορμός κρυώσει, τον κόβουμε σε φέτες.
* Αν θέλουμε, μπορούμε να κάνουμε τις φέτες του
κορμού καριοκάκια |