ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λειώνουμε το σκόρδο με το Παρθένο Σησαμέλαιο και μαρινάρουμε
το ψάρι για 3 ώρες. Χτυπάμε τα αυγά. Ανακατεύουμε το
σιμιγδάλι, τη γαλέτα και το σουσάμι. Αλευρώνουμε ελαφρώς
τα φιλέτα του μπακαλιάρου, τα βουτάμε στο αυγό και
μετά τα ντύνουμε με την πανάδα. Τα τηγανίζουμε σε ελάχιστο
(1εκ.) καυτό Παρθένο Σησαμέλαιο, τα στραγγίζουμε και
τα στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε
με σαλάτα παντζάρι.
|