Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τα λαχανικά, το κοτόπουλο,
τη σταφίδα και το κουκουνάρι. Στο μπλέντερ κάνουμε
μία σάλτσα με τους κρόκους από τα αυγά, τη μουστάρδα,
το ξύδι, το Παρθένο Σησαμέλαιο και το ανάλογο αλάτι.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα, ψιλοκόβουμε το ασπράδι
από τα αυγά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
* Η προεργασία
της σαλάτας μπορεί να είναι γίνει πριν φύγετε
για τη θάλασσα και τελευταία στιγμή, αφού γυρίσετε
από το μπάνιο, να κάνετε τη σάλτσα.