Σ΄ ένα τηγάνι ρίξτε λίγο σησαμέλαιο και σοτάρετε
το κρεμμυδάκι. Μόλις μαραθεί ρίξτε τα μύδια, σβήστε
τα με κρασί, αλατοπιπερώστε και μαγειρέψτε τα. Βγάλτε
τα μύδια από το τηγάνι και ανακατέψτε με τη σάλτσα
πέστο.
Συνεχίστε το μαγείρεμα του ζωμού μέχρι να δέσει.
Σ΄ένα τηγάνι με σησαμέλαιο, ροδίστε τις φέτες του
ψωμιού, αφού πρώτα αφαιρέσετε τις κόρες του. Βγάλτε
τις φέτες του ψωμιού από το τηγάνι, περιχύστε με
το δεμένο ζωμό και ρίξτε από πάνω τα μύδια με το
πέστο.
Σάλτσα πέστο
Ετοιμάστε το πέστο, αναμειγνύοντας όλα τα υλικά
στο πολυμίξερ μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα.
Τη σάλτσα πέστο μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε
σε πάστες ζυμαρικών ή ποικιλίες με θαλασσινά ή και
με πολλούς άλλους τρόπους.