Κόψτε
τα φύλλα κρούστας κατά μήκος, σε λωρίδες των 6 εκατοστών.
Χωρίστε σε δύο μέρη τις λωρίδες (το κάθε μέρος θα
γεμιστεί με διαφορετική γεύση). Ανακατέψτε τα υλικά
της πρώτης γέμισης όλα μαζί. Βάλτε στην άκρη κάθε
λωρίδας μία κουταλιά γέμιση. Διπλώστε επάνω στη γέμιση
τη γωνία της λωρίδας ώστε να σχηματιστεί τρίγωνο.
Μ΄ αυτόν τον τρόπο τυλίξτε όλα τα φύλλα με τη γέμιση
της πρώτης γεύσης και με την κοπανιστή για τη δεύτερη
γεύση.
Στο
στάδιο αυτό μπορείτε να τα διατηρήσετε στην κατάψυξη,
εφ΄ όσον το επιθυμείτε.
Στη συνέχεια τηγανίστε
σε σησαμέλαιο τα πιτάκια και από τις 2 πλευρές,
μέχρι να ροδίσουν καλά. Στεγνώστε τα σε απορροφητικό
χαρτί κουζίνας και σερβίρετε σε κάθε πιάτο 2 πιτάκια,
ένα από κάθε γεύση, γαρνιρισμένα με μέλι και ψημένο
σησάμι.