ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Αραιώνουμε το ταχίνι με τις μισές ποσότητες λαδιού και
νερού. Προσθέτουμε στο αραιωμένο ταχίνι το ψιλοκομμένο σκόρδο και το αλάτι,
ανακατεύοντας καλά μέχρι να λιώσει το αλάτι.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι, το μισό από το νερό που μας έμεινε, το χυμό λεμονίού,τον
άνηβο ή τον μαϊντανό και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο
νερό και ανακατεύουμε για 15 δευτερόλεπτα ακόμα.
Ετοιμάστε μια σαλάτα με φρεσκοκομμένα πολύχρωμα λαχανικά εποχής, διακοσμήστε
κατά βούληση. Περιχύστε τη σαλάτα με τη σάλτσα ταχινιού που ετοιμάσατε. |