ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα "καίμε" 4 εκ. Παρθένο Σησαμέλαιο
και βουτάμε μέσα φρεσκοκαθαρισμένες και σκουπισμένες
αγκινάρες, τις οποίες τηγανίζουμε στο καυτό σησαμέλαιο
για 4΄. Τις βγάζουμε, τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό
χαρτί και τις σερβίρουμε με σάλτσα ταχινιού.
DIP ΤΑΧΙΝΙΟΥ
Χτυπάμε στο blender όλα τα
υλικά εκτός από το ταχίνι. Αδειάζουμε το μείγμα σε
ένα μπωλ και προσθέτουμε το ταχίνι, ανακατεύοντας
με ξύλινο κουτάλι. Στην σάλτσα που θα προκύψει βουτάμε
κομμάτια τηγανιτής αγκινάρας και ...καλή σας όρεξη.
|