ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Περνάμε τα ρεβύθια από τη μηχανή του κιμά μαζί με
τα κρεμμύδια, τα κρεμμυδάκια, το μαϊδανό, τον άνηθο
και το σκόρδο. Στο μείγμα αυτό προσθέτουμε το κύμινο,
το κόλιανδρο, το αλατοπίπερο, τη σόδα και το σιμιγάλι
και πλάθουμε όπως τους κεφτέδες. Βουτάμε τους κεφτέδες
στο σησάμι και τους τηγανίζουμε σε Παρθένο Σησαμέλαιο
μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τους σερβίρουμε με dip ταχινιού.
Για τo dip ταχινιού
Χτυπάμε στο blender όλα
τα υλικά εκτός από το ταχίνι. Αδειάζουμε το μείγμα
σε ένα μπωλ και προσθέτουμε το ταχίνι, ανακατεύοντας
με ξύλινο κουτάλι. |