\
 
¦
 

 

 

Μια πρωτότυπη, δροσερή και ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας, που θα γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια όλης της οικογένειας! Σύμφωνα με τον Γιάννη Χρύσου, Κλινικό Διαιτολόγο και Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, το ταχίνι περιέχει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, ενώ είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε και μοναδικές αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην μείωση της χοληστερίνης, τη ρύθμιση της πίεσης και στην αμυντική και αντιγηραντική θωράκιση του οργανισμού. Ο συνδυασμός του λοιπόν με πορτοκάλι του χαρίζει ευχάριστη και δροσερή γεύση, ενώ η βιταμίνη C και το ασβέστιο, ενισχύουν την διατροφική του αξία καθιστώντας το απαραίτητο συμπλήρωμα της καθημερινής μας διατροφής αλλά και νέα αγαπημένη διατροφική συνήθεια.

Απολαύστε το Μακεδονικό Ταχίνι με πορτοκάλι στο γραφείο ή στο σπίτι ως συνοδευτικό με τον πρωινό σας καφέ. Δημιουργήστε απολαυστικά σνακ για τα παιδιά χρησιμοποιώντας το ως γέμιση σε κρέπες ή κρουασάν. Αναζητείστε το Μακεδονικό Ταχίνι με πορτοκάλι εμπνευστείτε από την μοναδική δροσερή γεύση του και δημιουργείτε τις δικές σας πρωτότυπες «γευστικές αποδράσεις» για κάθε στιγμή της ημέρας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μακεδονικό Ταχίνι τηλεφωνήστε στο 8001183131 ή γράψτε μας στο e-mail tahini@sesame.gr